Olen odottanut talven kylmyyden laskeutumista, jotta pääsen näyttämään nämä huikeat taidekuvat viime talvelta.  Tuntui siltä, että niiden ihana mystisyys, kylmän kauneus menisi aivan hukkaan kesän lämpimyydessä ja syksyn sateissa. Nyt on vihdoin sopiva aika.

Delovely -malliston julkistamisen myötä sain kyselyitä ja pyyntöjä erilaisiin yhteistyöprojekteihin. Olen niille hyvin avoinna, kiinnostunut tekemään myös jotain muuta, jotain erilaista, hulluakin. Taiteilija-floristi Virve Holmin ja valokuvaaja Raili Sapelsonin ehdottivat yhteistyötä stailattujen kuvausten kanssa. Mystisyys, kansantarut, taianomaisuus kun mainittiin, olin välittömästi myyty. Kyllä, olen mukana!

Styled photoshoot fantasy by Aurora Raiskinen, Virve Holm, Raili Sapelson

Idea oli luoda fantasiakuvaukset talvisesta metsänhengestä ja moni oli kuuleman mukaan kieltäytynyt yhteistyöstä, kun kuulivat, että malli ei ole aikuinen nainen, vaan vielä varhaisteini-ikäinen lapsi. Voi, olisinpa päässyt itse tällaiseen fantasialeikkiin vastaaavan ikäisenä.  On eri asia tehdä aistillinen tuotekuva kuin lapsen kanssa elämyksellinen kuvaus, josta saadaan ihanan satukirjamainen lopputulos. Luonnollisesti myös puku stailattiin ikään sopivaksi. Kuvauksiin lähti Delovely malliston savunsininen Demeter-puku, joka näyttää valkoista hankia vasten houkuttavan utuiselta ja myyttiseltä.

Stylet photoshoot Aurora Raiskinen, Virve Holm, Raili Sapelson

Styled photoshoot fantasy by Aurora Raiskinen, Virve Holm, Raili Sapelson