Häämessukausi starttaa jälleen Love Me Do – häämessujen kanssa 6.10. ja tämä on parasta aikaa aloittaa hääpukumetsästys! Näillä syksyn ensimmäisillä messuilla pääsee ottamaan varaslähdön alkavaan hääpukukauteen, näkemään saman katon alla monia vaihtoehtoja – sekä sovittamaan pukuja. Tarkemmin pääset tutustumaan häämessuihin heidän omilta sivuiltaan (täältä.)

Aurora Collection löytyy osastolta 91 ja sinne sopii tulla tutustumaan malleihin, esittämään mieltä askarruttavia pukukysymyksiä ja selventämään itsellesi koko hääpuvun valintaa. Halutessasi pääset sovittamaan pukuja allekirjoittaneen kanssa ja saat samalla arvokasta tietoa siitä, millainen puku parhaimmin sopisi sinun tyyliisi ja vartalollesi. Rekkejä ja kuvia voit katsoa vaikka loputtomiin, mutta vasta kun saat puvun päällesi, tiedät heti sen tunnusta iholla ja peilikuvastasi, onko se juuri sinun pukusi.  Rekistä löytyy useita koko- ja värivaihtoehtoja.

Messut ovat nyt yksipäiväiset, joten hyödynnä tilaisuutesi, tule juttelemaan ja ratkotaan yhdessä kaikki hääpukuongelmasi! Lupaan antaa sinulle viidessä minuutissa vastaukset kaikkiin pukupohdintoihisi!

Catwalkin välkkeessä

Aurora Collection on messuilla mukana myös kotimaisessa hääpukunäytöksessä ja Vuoden Suomalainen hääpukusuunnittelija -kisan finaalissa. Kummatkin näytökset tulevat olemaan Love Me Do -messujen tapaan todella näyttäviä, hauskoja ja inspiroivia, joten näitä en halua jättää itsekään väliin. Suomalaisen häämuodin näytös on klo 13.00 ja Vuoden Suomalainen hääpukusuunnittelijakisa puolestaan klo 14.00. Kisa ratkeaa klo 15.00 mennessä, joten edessä on ainakin minulle jännittävät tunnit!

Olisi ihan kuulla mielipiteesi siitä, miltä puvut sinun silmiisi näyttivät!

Messuilla nähdään!

-Aurora