Moni on kaivanut keveämpiä ja joustavia malleja hääpukuihin. Olen käyttänyt pienen ikuisuuden löytääkseni tarpeeksi ylellisen tuntuisen ja näköisen joustavan neuloksen hääpukuihin ja suurennuslasilla käyty työ palkittiin viime vuoden lopulla.  Etsivä löytää! Lokakuun Love Me Do – messuilla esitellyssä Delovely -malliston jäljissä kulkevissa malleissa oli juuri tätä suuresti kaipaamaani juhlavaa jerseytä.

Kuva Arto Jaatinen

 

Hihat saavat taas näkyä ja erityisesti tuntua. Puvun pitää tuntua päällä, ihoa ja sormia vasten hyvältä ja tässä se käsinkosketeltavasti on läsnä. Jersey on himmeästi kiiltävää ja silkkimäisen sileää, ja laskeutuu todella kauniisti. Sen tuntu on niin ihana, että voisin käyttää pienen ikuisuuden vain silittelmällä tätä kangasta!

Kuva AnnaPrimavera

 

Darla -mallissa hihat voi työntää rennosti pitkälle ylös käsivarteen tai antaa tipahtaa alemmas oman maun mukaan. Kumpikin tapa näyttää kauniilta, tuo hieman erilaista tunnelmaa kapealinjaiseen veistoksellisuuteen. Pidempänä hiha antaa viitteitä viktoriaanisempaan aikaan, kun taas ylös nostettu hiha on rennon boheemi. Veistoksellisen mallin juju on kuitenkin selässä. Kolmiomainen leikkaus tuo selän aistillisen kauniisti esiin.

Darla soveltuu loistavasti myös iltapuvuksi ja ilolla voin ilmoittaa, että sitä saa myös mustana.

Kuva Arto Jaatinen