Aurora Raiskinen valittiin jo toista kertaa  Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija -kisan finaaliin, kymmenen parhaan suunnittelijan joukkoon. Love Me Do -häämessuilla järjestettävään loppukilpailuun jokainen suunnittelija suunnittelee ja valmistaa kolmen puvun pienmalliston, joka esitellään 6.10.2018 klo 14.00 alkavassa näytöksessä. Voittaja julkistetaan samana päivänä tapahtumassa.

Ensimmäisellä kerralla, 2016,  voitin itsellenikin suureksi yllätykseksi Vuoden Suomalaisen Hääpukusuunnittelijan tittelin ja viime vuonna olin osana kisan tuomaristoa. Miten mahtaa käydä tällä kerralla? Tutustu finalisteihin ja kisaan tarkemmin täältä.

Kisamallistoni jatkaa Delovely – malliston vanavedessä, samoilla idealähteillä: romanttista ja herkkää, unohtamatta ripausta seksikkyydestä. Materiaaleissa on kiinnitetty minulle tyypillisesti huomiota miellyttäviin, ylellisen tuntuisiin materiaaleihin ja koska tämän vuoden kisateemana on myös ekologisuus, jatkan malliston tutuksi tuomalla linjalla ja kaikki puvut kestävät pesuja ja käyttöä, aikaakin, eivätkä ole vain kertakäyttöpukuja.

Toivotan lämpimästi sinut mukaan seuraamaan catwalk kamppailua ja tsemppaamaan sinulle mieleisintä suunnittelijaa. Lähden mukaan löysin rantein, enemmänkin hyvällä fiiliksellä ja positiivista energiaa tuoden kuin voitontavoittelu silmissä. Toivottavasti rentous ja positiivisuus tarttuu sinuunkin!

jännittynein terveisin,

Aurora